Uutiset

Pääkaupunkiseudun sähköteknikot ja -insinöörit ry on ammatillis-aatteellinen yhdistys.

Perustamiskokous oli 31.5.1956 ja yhdistys merkittiin yhdistysrekisteriin 27.10.1956 nimellä Sähköteknikot ry. Nimi muutettiin nykyiseen muotoon 12.5.2010.

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Valtaosa jäsenistämme asuu pääkaupunkiseudulla.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää sähköteknikkojen ja -insinöörien yhteenkuuluvuutta, ylläpitää ja kehittää jäsentensä ammatillista tietotaitoa sekä valvoa sähköteknikkojen ja -insinöörien etuja lainsäädännöllisissä sekä työsuhteisiin liittyvisä asioissa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, kursseja, luentotilaisuuksia ja opinto- ja virkistymismatkoja.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen sähköalan henkilö, joka on suorittanut vähintään Suomessa hyväksytyn sähköalan teknikon loppututkinnon.

Sähköinsinööriliitto ry

Palaute